Nastavenie
Usušením a následným rozomletím datlí vzniká jedinečné prírodné sladidlo ľahko karamelovej chuti, ktoré sa najlepšie hodí na varenie a pečenie. Datľový cukor má nižší glykemický...
Kukuričný slad, prírodné tekuté sladidlo vyrobené z celozrnnej kukurice v BIO kvalite.
Jačmenný slad, prírodné tekuté sladidlo vyrobené z jačmeňa.
Agávový sirup v bio kvalite, prírodné tekuté sladidlo, ktoré sa vyrába z miazgy listov mexického sukulentu agáve.
Ryžový sirup v bio kvalite, prírodné tekuté sladidlo vyrobené z ekologicky vypestovanej ryže.
Sladenka – jačmenný slad - je prírodné sladidlo, ktoré sa vyrába z jačmeňa v priebehu kvasenia.
Vynikajúci brusnicový sirup v bio kvalite vyrobený z javorového a ryžového sirupu a brusnicovej šťavy.
Bourbon vanilka je cenená pre svoju výraznú príjemnú vôňu danú prirodzene vysokým obsahom vonnej látky vanilínu.
Xylitol - brezový cukor je prírodné alternatívne sladidlo rastlinného pôvodu vyrobené z kôry stromov.
Vynikajúci čučoriedkový sirup v bio kvalite, vyrobený z javorového sirupu, ryžového sirupu a čučoriedkovej šťavy.
Koncentrovaná jablčná šťava získaná fyzikálnym odparením na hustú šťavu.
Čakankový sirup, prírodné tekuté sladidlo, ktoré sa vyrába unikátnou, patentovanou metódou z koreňa čakanky.
Nachádzate sa na strane 3 z 5.