Nastavenie
Paradajkový pretlak vyrobený z paradajok odrody Mauro Roso, vyšľachtená tradičnými postupmi priamo na použitie v ekologickom poľnohospodárstve.
Vynikajúci bio pretlak z čerstvých paradajok, ekologicky vypestovaných a dozretých na talianskom slnku.
Lúpané na veľké kusy krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave. Vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena.
Wasabi - druh japonského chrenu prirodzene zelenej farby v prášku.
Passata tvorí ideálny základ omáčok na cestoviny, polievok, zeleninových zmesí, paradajkovej polievky a omáčky, leča.
Pravé paradajkové pesto rosso so sušenými paradajkami dochutené bylinkami v bio kvalite.
Paradajková omáčka je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnych čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena.
Krémová horčica jemnej chuti v bio kvalite.
Zo 100 % talianskych paradajok Mauro Rosso v BIO kvalite, určená hlavne deťom, ktoré milujú cestoviny s kečupom.
Zo 100 % talianskych paradajok Mauro Rosso v BIO kvalite, na cestoviny s jemnou chuťou zeleniny.
Hustá pasta z japonských umeboshi - prírodne kvasených „sliviek“ (majú bližšie skôr k marhuliam).