Nastavenie
Prirodzene bezlepková amarantová celozrnná múka.
Kokosová múka sa dá využiť pri príprave slaných i sladkých pokrmov, pri varení, pečení, vyprážaní.
Výborná alternatíva klasickej múky .
Túto bezlepkovú bábovku si hravo pripravíte, stačí pridať pár základných ingrediencií a už sa môžete tešiť na lahodnú pochúťku.
Bezlepková múčna zmes vhodná pre celiatikov či ľudí citlivých na lepok.
Múka Mandľová jemne mletá je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku.
Bezlepková jemná strúhanka z kysnutého bezlepkového pečiva, vhodná na obaľovanie a vysmážanie rezňov, syra, zeleniny a pod.
Bezlepková strúhanka, vhodná napríklad na obaľovanie mäsa, rýb aj zeleniny.
Jemne mletá hladká pohánková múka v BIO kvalite.