Nastavenie
Celé zrná jačmeňa z ekologického poľnohospodárstva.
Celé zrno pšenice ozimnej v bio kvalite.
Krúpy tmavej lúpanej pohánky.
Bulgur je tradičnou surovinou blízkovýchodnej kuchyne, no vďaka svojmu širokému využitiu si ho obľúbili ľudia po celom svete.
Celé zrná raže ozimnej z ekologického poľnohospodárstva.
Bezlepkový kuskus vyrobený z kukuričnej krupice v BIO kvalite.
Prirodzene bezlepková obilnina amarant.
Jačmeň lúpaný má vysoký obsah vlákniny, čím priaznivo pôsobí na naše trávenie a znižuje cholesterol. Obsahuje tiež veľa bielkovín, vitamíny skupiny B a minerálne látky. Má nízky...
Jačmenné krúpy v bio kvalite.
Perlový kuskus, známy aj ako izraelský, je vďaka svojej farebnosti vhodný ako hlavný chod, ako príloha, do polievok alebo do šalátov.
Bezlepkový kuskus vyrobený z ryžovej krupice v BIO kvalite.
Quinoa (mrlík čílsky) biela.
Nachádzate sa na strane 2 z 5.