Nastavenie
Celé zrná jačmeňa z ekologického poľnohospodárstva.
Celé zrno pšenice ozimnej v bio kvalite.
Quinoa (mrlík čílsky) biela.
Krúpy tmavej lúpanej pohánky.
Bulgur je tradičnou surovinou blízkovýchodnej kuchyne, no vďaka svojmu širokému využitiu si ho obľúbili ľudia po celom svete.
Celé zrná raže ozimnej z ekologického poľnohospodárstva.
Bezlepkový kuskus vyrobený z kukuričnej krupice v BIO kvalite.
Prirodzene bezlepková obilnina amarant.
Jačmeň lúpaný má vysoký obsah vlákniny, čím priaznivo pôsobí na naše trávenie a znižuje cholesterol. Obsahuje tiež veľa bielkovín, vitamíny skupiny B a minerálne látky. Má nízky...
Jačmenné krúpy v bio kvalite.
Perlový kuskus, známy aj ako izraelský, je vďaka svojej farebnosti vhodný ako hlavný chod, ako príloha, do polievok alebo do šalátov.
Bezlepkový kuskus vyrobený z ryžovej krupice v BIO kvalite.