Nastavenie
Quinoa (mrlík čílsky) červená.
Tapiokový škrob z koreňa manioku (tapioky).
Krúpy svetlej lúpanej pohánky z ekologického poľnohospodárstva.
Tapiokový alebo maniokový škrob (niekedy označovaný ako múka) je prirodzene bezlepkový a má neutrálnu chuť.
Bezlepkový kuskus vyrobený z kukuričnej krupice v BIO kvalite.
Tradičný bulgur v bezlepkovej verzii z pohánky v bio kvalite.
Špaldové krúpy v bio kvalite vyrobené lúpaním a obrúsením celého, ekologicky vypestovaného špaldového zrna.
Krúpy svetlej českéj lúpanej pohánky.
Jemný ryžový škrob má neutrálnu chuť a vôňu. Predstavuje univerzálne zahusťovadlo ľahko rozpustné v studenej vode s mnohými možnosťami aplikácie v potravinárstve. Ryžový škrob...
Prirodzene bezlepkový lúpaný cirok v BIO kvalite.
Perličky z tapiokového škrobu.