Nastavenie
Zo 100 % talianskych paradajok Mauro Rosso v BIO kvalite, na cestoviny s jemnou chuťou zeleniny.
Hustá pasta z japonských umeboshi - prírodne kvasených „sliviek“ (majú bližšie skôr k marhuliam).
Ostré mleté curry z ekologického poľnohospodárstva.
Sladké mleté curry z ekologického poľnohospodárstva.
Pravé bylinkové pesto genovese s kešu a píniovými orieškami a kvalitným syrom v bio kvalite.
Čierne horčičné semienka z ekologického poľnohospodárstva.
Badán mletý z ekologického poľnohospodárstva.
Zmes korenia a citrónovej kôry na základné varenie z ekologického poľnohospodárstva.
Usušením a následným rozomletím datlí vzniká jedinečné prírodné sladidlo ľahko karamelovej chuti, ktoré sa najlepšie hodí na varenie a pečenie. Datľový cukor má nižší glykemický...
Zmes korenia chilli con carne z ekologického poľnohospodárstva.
Zmes korenia kari z ekologického poľnohospodárstva.
Korenie piatich vôní z ekologického poľnohospodárstva.
Nachádzate sa na strane 20 z 27.