Nastavenie
Vynikajúci český lesný med z nedotknutej prírodnej lokality lužných lesov na juhu Moravy.
Alternatívne nízkoglykemické stolové sladidlo s obsahom erythritolu a glykozidov steviolu prírodného pôvodu.
Japonský umeocot, prírodne fermentovaný a prirodzene bezlepkový ocot vyrobený zo sliviek umeboshi.
Miso, prírodne fermentovaná vyzretá pasta z bio jačmeňa.
Miso, prírodne fermentovaná vyzretá pasta z bio ryže.
Miso, prírodne fermentovaná vyzretá pasta z bio sóje.
Ryžový sirup v bio kvalite, prírodné tekuté sladidlo vyrobené z ekologicky vypestovanej ryže.
Stolné sladidlo s obsahom Erythritolu a glykozidov Steviolu prírodného pôvodu.
Šafrán z ekologického poľnohospodárstva.
Mirin je druh ryžového vína, ktoré je tradičnou súčasťou japonskej kuchyne.
Vynikajúci český agátový med z nedotknutej prírodnej lokality lužných lesov na juhu Moravy.
Alternatívne stolové sladidlo v tekutej forme s obsahom glykozidov steviolu prírodného pôvodu.