Nastavenie
Stolné sladidlo s obsahom Erythritolu a glykozidov Steviolu prírodného pôvodu.
Šafrán z ekologického poľnohospodárstva.
Mirin je druh ryžového vína, ktoré je tradičnou súčasťou japonskej kuchyne.
Vynikajúci český agátový med z nedotknutej prírodnej lokality lužných lesov na juhu Moravy.
Alternatívne stolové sladidlo v tekutej forme s obsahom glykozidov steviolu prírodného pôvodu.
Brezový cukor je prírodné sladidlo známe ako Xylitol, Xylit v práškovej forme. Mimoriadne nízky glykemický index (GI) 7.
Pravá japonská sójová omáčka Yamato Shoyu vyrobená prírodnou fermentáciou sóje.
Pravá japonská sójová omáčka Sosa Shoyu v BIO kvalite.
Xylitol - brezový cukor je prírodné alternatívne sladidlo rastlinného pôvodu vyrobené z kôry stromov.
Pravá japonská sójová omáčka Tamari vyrobená fermentáciou sóje bez použitia pšenice.
Nachádzate sa na strane 26 z 27.