Nastavenie
Prirodzene bezlepková maková múka.
Prirodzene bezlepková celozrnná ryžová múka v BIO kvalite.
Prirodzene bezlepková múka z amaranthu.
Prirodzene bezlepková amarantová celozrnná múka.
Kokosová múka sa dá využiť pri príprave slaných i sladkých pokrmov, pri varení, pečení, vyprážaní.
Výborná alternatíva klasickej múky .
Múka Mandľová jemne mletá je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku.
Jemne mletá hladká pohánková múka v BIO kvalite.
Prirodzene bezlepková múka z gaštanu jedlého nasládlej chuti a príjemnej vône.
Esenciálna surovina na výrobu pravých francúzskych makróniek alebo pre všetkých zástancov paleo stravovacieho štýlu.
Múka zo sušených lúpaných plodov banánovníka má neutrálnu chuť a je prirodzene bezlepková.