Nastavenie
Tmavý kokosový sirup v bio kvalite, prírodné tekuté sladidlo, ktoré sa vyrába z nektáru kvetov kokosovej palmy.
Vynikajúci český kvetový med z nedotknutej prírodnej lokality lužných lesov na juhu Moravy.
Pravá japonská sójová omáčka Yamato Shoyu vyrobená prírodnou fermentáciou sóje.
Vynikajúci český lipový med z nedotknutej prírodnej lokality lužných lesov na juhu Moravy.
Vynikajúci český horský med z nedotknutej prírodnej lokality lužných lesov na juhu Moravy.
Vynikajúci český lesný med z nedotknutej prírodnej lokality lužných lesov na juhu Moravy.
Alternatívne nízkoglykemické stolové sladidlo s obsahom erythritolu a glykozidov steviolu prírodného pôvodu.
Japonský umeocot, prírodne fermentovaný a prirodzene bezlepkový ocot vyrobený zo sliviek umeboshi.
Miso, prírodne fermentovaná vyzretá pasta z bio jačmeňa.
Miso, prírodne fermentovaná vyzretá pasta z bio ryže.
Miso, prírodne fermentovaná vyzretá pasta z bio sóje.
Ryžový sirup v bio kvalite, prírodné tekuté sladidlo vyrobené z ekologicky vypestovanej ryže.
Nachádzate sa na strane 25 z 27.