Nastavenie
Alternatívne stolové sladidlo na báze glykozidov steviolu najvyššej čistoty.
100% čistý javorový sirup v BIO kvalite.
Japonský umeocot, prírodne fermentovaný a prirodzene bezlepkový ocot vyrobený zo sliviek umeboshi.
Kardamón celý z ekologického poľnohospodárstva.
Alternatívne stolové sladidlo na báze isomaltu a glykozidov steviolu v ľahko rozpustnej tabletkovej forme.
Mletý kardamón z ekologického poľnohospodárstva.
Zeleninové ochucovadlo s morskou soľou bez glutamánu.
Tmavý kokosový sirup v bio kvalite, prírodné tekuté sladidlo, ktoré sa vyrába z nektáru kvetov kokosovej palmy.
Vynikajúci český kvetový med z nedotknutej prírodnej lokality lužných lesov na juhu Moravy.
Pravá japonská sójová omáčka Yamato Shoyu vyrobená prírodnou fermentáciou sóje.
Vynikajúci český lipový med z nedotknutej prírodnej lokality lužných lesov na juhu Moravy.
Vynikajúci český horský med z nedotknutej prírodnej lokality lužných lesov na juhu Moravy.